У ЧЭРВЕНІ ГЭТАГА 2016 ГОДА СПАЎНЯЕЦЦА 80-гадоў З ДНЯ СТВАРЭННЯ ДАІ Ў НАШАЙ РЭСПУБЛІЦЫ. З ГЭТАЙ НАГОДЫ І НАПІСАНЫ ВЕРШ, ЯКІ БЫЎ НАДРУКАВАНЫ Ў ГАЗЕТЕ "НА СТРАЖЕ" 15 СТУДЗЕНЯ 2016 ГОДА
Гiмн магилёускiх даiшнiкау
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22016-02-01 13:34:48
ВЕРШ "Гімн магілёўскіх даішнікаў" БЫЎ НАДРУКАВАНЫ Ў ГАЗЕТЕ "НА СТРАЖЕ" 15 СТУДЗЕНЯ 2016 ГОДА
Тое, што раскрыта ў вершы-гімне можна аднесці не толькі да магілёўскіх даішнікаў. А зварот да землякоў пахне падхалімажам, бо аўтар далей роднай Магілёўшчыны аўтаваяжы не робіць. Але стварэнне гімна, мяркую, не страхуе яго ад штрафу ў выпадку парушэння правілаў. Аб чым сведчаць радкі: " А жэзлы ў нас, як клічнікі, -- Для рулявых закон" Але пры сябе нумар раю вазіць, каб пры тым жа выпадку сунуць ім газету і скаэаць: "Хлопцы, гэта ж я, аўтар вашага гімна -- які штраф?" На першых кантактах сто працэнтаў зработае. А далей? Гм-м ... Прыдзецца сачыняць паэму.
Отредактировано Неравнодушный (2016-02-01 13:44:41)
Поделиться32016-02-06 09:59:48
АДКАЗ НЕРАЎНАДУШНАМУ: ШТО ВЫ БЕЗ РАЗБОРУ РОБІЦЕ ПЛЯЎКІ НА МАЕ ВЕРШЫ СА ЗЛАБЛІВАСЦЮ ДА ДАІШНІКАЎ? ТАК ЖА МОЖНА СКАЗАЦЬ АБ МАІХ ВЕРШАХ АБ ЖАНЧЫНАХ, НАСТАЎНІКАХ, ЗНАКАМІТЫХ ЛЮДЗЯХ РАЁНА І ІНШЫХ КАТЭГОРЫЙ ЛЮДЗЕЙ. ІМ Я ТАКСАМА ПІШУ ВЕРШЫ ДЗЕЛЯ ПАДХАЛІМАЖА? ВЫ, НАПЭЎНА, ЦІ ВАШЫ ЗНАЁМЫЯ НЕАДНОЙЧЫ БЫЛІ Ў ПЕРАПЛЁЦЕ РАБОТНІКАЎ ДАІ? ТРЭБА ГЛЯДЗЕЦЬ ДАЛЕЙ СВАЙГО НОСА, НАХАБНА НЕ ЛЕЗЬЦІ Ў МАЮ ДУШУ І НЕ ІМКНУЦЦА РАБІЦЬ КАРЫСНУЮ ДЛЯ СЯБЕ ВЫСНОВУ, КАЛІ Б ВЫ БЫЛІ АЎТАРАМ ГЭТАГА ВЕРША. ДА ТАКОЙ ДУМКІ МОГ ТОЛЬКІ ПРЫЙСЦІ ЧАЛАВЕК З Д"ЯБЛАМ У ДУШЫ, А НЕ З БОСКІМ СЭРЦАМ... ПАГЛЯДЗІЦЕ - КОЛЬКІ ГІНЕ ЛЮДЗЕЙ НА ПЕРАХОДАХ, НА ДАРОГАХ ПАД КОЛАМІ АЎТАМАЎШЫН. ЗА 50 ГАДОЎ ШОФЕРСКАЙ ДЗЕЙНАСЦІ Я НЕ АДНОЙЧЫ БЫЎ НАКАЗАНЫ РАБОТНІКАМІ ДАІ, ЛІЧУ ШТО ПРАВІЛЬНА. НЕ ТРЭБА ХАВАЦЬ ВАМ ПОМСТУ Ў БРУДНЫХ КІШЭНЯХ ДА РАБОТНІКАЎ ДАІ І АХАЙВАЦЬ МЯНЕ...ВЫ НЕ МАГ Д"ЯБЛАЎ, КАБ РАБІЦЬ ПАЧВАРНАЕ ПРАДЧУВАННЕ І РАЗГАДВАЦЬ МАЕ ДУМКІ, ДЗЕЛЯ ЧАГО Я НАПІСАЎ ГЭТЫ СВОЙ ВЕРШ. ЗА ГЭТЫ ВАШ БРУДНЫ ДОПІС Я МАГУ ЗВЯРНУЦЦА Ў СУД ЗА НАНЕСЕНУЮ МНЕ МАРАЛЬНУЮ ШКОДУ, КАЛІ ВЫ НЕ ЗАБЯРЭЦЕ СВАЕ СЛОВЫ НАЗАД І НЕ ПАПРОСІЦЕ ПУБЛІЧНА Ў ІНТЭРНЭЦЕ ПРАБАЧЭННЯ.
Поделиться42016-02-06 10:15:37
АДКАЗ НЕРАЎНАДУШНАМУ: ШТО ВЫ БЕЗ РАЗБОРУ РОБІЦЕ ПЛЯЎКІ... ...ЗВЯРНУЦЦА Ў СУД ЗА НАНЕСЕНУЮ МНЕ МАРАЛЬНУЮ ШКОДУ, КАЛІ ВЫ НЕ ЗАБЯРЭЦЕ СВАЕ СЛОВЫ НАЗАД І НЕ ПАПРОСІЦЕ ПУБЛІЧНА Ў ІНТЭРНЭЦЕ ПРАБАЧЭННЯ.
Ужас!! Я почему-то ничего обидного в посте Неравнодушного не увидел... Ослеп я, что ли?..
Соловцов! Мне не хотелось бы больше видеть злобы и угроз на МОЁМ сайте! [взломанный сайт] 47 раз подумайте, что хотел сказать вам человек, прежде чем охаивать его и угрожать!! А то ведь, неровен час, ваши темы можно и удалить, а вас забанить... Ну-ну! Не спешите злиться! Я пошутил! Но всё же ПОМНИТЕ, что форум - МОЙ! И, смею вас заверить, Неравнодушный и не помышлял вас чем-то обидеть! Улыбнитесь и выбросьте озлобление из сердца!!
Поделиться52016-02-06 20:39:00
Шаноўны Мікалай Іванавіч! Пакрыўдзіць Вас не хацеў. Калі Вы нешта крыўднае для сябе ў маім каментарыі ўбачылі, то можа ў Вас настрой быў песемістычны. Ці можа прыхварэлі, Вунь як гэтыя вірусы і маладых звальваюць. а пра нас і казаць няма чаго.ВА ўсякім выпадку каментарый мой і ён, каментарый, сапсаваў Вам псіхалагічны камфорт. Таму ўсенародна прыношу Вам свае прабачэнні.З другога боку, мне цяжка зразумець Вас, як аўтара. Няўжо Вы балезнена рыагуеце на кожную крытычную заўвагу на свае творы? Хоць я ацэнку мастацкім якасцям Гімна не даваў. Да службы работнікаў ДАІ адношусь з павагай, А маю заўвагу, што словы "Сябруем з пераходамі, Дзяжурым ноччу, днём, Працуем з пешаходамі І з п"янствам бой вядзём", можна аднолькава аднесці і да Віцебскіх, і да Мінскіх або Брэсцкіх работнікаў ДАІ. Так што я пры гэтых словах застаюсь.