Жильё для туристов
          в Торонто

Подробнее здесь
НА ГЛАВНУЮ  |  РАДИО "РАДОНЕЖ" В ПРЯМОМ ЭФИРЕ >>
<a href='http://e-radio.ru/radio/play/radonej.asx'>Play Радио Радонеж</a> 

Уважаемые посетители!
Приветствуем Вас на нашем форуме!
Для полного доступа ко всем его материалам -
зарегистрируйтесь!

free counters
Еда для кошек и собак в Минске! >
< Еда для кошек и собак в Минске!
Актуальная аудиозапись  > <  «Павлин-2016″ в Мышкино. Юбилейный концерт

НАШ БЕЛОРУССКИЙ ФОРУМ - общение без границ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » НАШ БЕЛОРУССКИЙ ФОРУМ - общение без границ » Творчество поэта Николая Ивановича Соловцова » 95-гадоў камсамолу. Рэпартаж з урачыстасцей.

95-гадоў камсамолу. Рэпартаж з урачыстасцей.

Сообщений 11 страница 14 из 14

11

На заканчэнні ўрачыстасцей вэтэранаў камсамола і прысутных павіншаваў 1-шы сакратар Магілёўскага Абласнога камітэта БРСМ Павел Алекса.

0

12

Ветэранам камсамольскага руху, усім яго прыхільнікам, і ўсім тым, хто вырас на ўрадлівай камсамольскай ніве, усім сваім малодшым братам - членам БРСМ, акцябратам і ўсёй нашай добрай моладзі маё шчырае віншаванне са святам і мой падарунак -новы верш: "КРЫНІЦА ДОБРЫХ НАДЗЕЙ" ад былога першага сакратара Клімавіцкага РКЛКСМБ, члена Бюро Магілёўскага абкома камсамола, старшыні абласной рэвізійнай камісіі Мікалая Іванавіча Салаўцова на добрую памяць. Я шчыра ўдзячны былым работнікам райкома камсамола: Уладзіміру Сапсалёву,Лідзіі Карпекінай, Івану Крывашэеву, Ніне Старасоцкай, Надзеі Ласікавай і ўсяму камсамольскаму актыву раёна за сумесную працу. Асабліва мая шчырая падзяка за ўзаемапаразуменне і натхненне ў працы былому 1-шаму сакратару Магілёўскага абкома камсамола, зараз старшыні абласной арганізацыі ветэранаў вайны і працы АНАТОЛІЮ ЦІХАНАВІЧУ ЛЮБЧАНКУ.

0

13

Будут внуки потом -
Всё опять повторится сначала...

0

14

http://pics.amf.ru/images/flowers/sendflowers2/small/500x570x0x0x95_741fc595fd4b2e34089f49e5c3d9ca8c.jpg

0

Вы здесь » НАШ БЕЛОРУССКИЙ ФОРУМ - общение без границ » Творчество поэта Николая Ивановича Соловцова » 95-гадоў камсамолу. Рэпартаж з урачыстасцей.